Shoqeria e Ruajtjes dhe Sigurise Fizike "BAHITI-G  Security"


Kryefaqja


S
hoqeria e Ruajtjes dhe Sigurise Fizike "BAHITI-G Security" ofron sherbimin e  ruajtjes fizike te ambjenteve dhe investimeve tuaja.

E mirenjohur  per profesionalizmin, ekspertizen e stafit teknik, kualitetin e sherbimit,  menaxhim operacional, ka arritur te jete nje nga kompanite me  prestigjoze ne qarkun  e Elbasanit.

Kjo kompani eshte e  licensuar nga Ministria e Puneve te Brendshme per te ushtruar aktivitetin ne te gjithe territorin e Republikes se Shqiperise.

Shoqeria ka eksperience te sigurimit te ambjenteve te ndryshme qe kerkojne siguri te larte si Banka, qendra te kembimit valutor, dyqane te ndryshme me vlere te kushtueshme mallrash, ambjente zyrash, etj.


NE JEMI PRANE!

Kompania BAHITI-G ofron sherbimet e teknologjise se fundit te sistemeve te alarmit. Me nje salle operative funksionale 24-ore realizon survejimin dhe pergjigje ndaj rreziqeve ne kohe reale.

 


Nese doni te siguroni dhe mbroni:
  • BIZNESIN
  • PRONEN
  • INVESTIMET

kontakto "BAHITI-G" SECURITY dhe ne do te kujdesemi per ju.

  FormMail Demo

Emri i subjektit tuaj i plote:


Numri juaj i telefonit:


Adresa juaj E-mail:


Specifikime:


 

2011 - SHRSF "Bahiti-G" Security;   Adresa: L."Aqif Pasha", P. 495/1, Elbasan
   Tel: +35554 254312     Cel. +355682099329   ose  +355694046610
E-mail:
info@bahitig-security.com